Davis

@davis1

Is it a Pokemon or a Cryptocurrency?

With all the new ICOs and cryptocurrencies coming to market, sometimes it can be difficult to know which is a cryptocurrency and which is a Pokemon. Let’s see if you know your stuff:

#1 — Which one is the cryptocurrency?

a) Cubits

b) Cubone

ANSWER:
a) Cubits — Cryptocurrency
b) Cubone — Pokemon
Cubone: The Pokemon equivalent to the kid who get’s his head stuck in-between railings

#2 — Which one is the cryptocurrency?

a) Terrakion

b) Terranova

ANSWER:
a) Terrakion — Pokemon
b) Terranova — Cryptocurrency
Terrakion: An elephant with a human face

#3 — Which one is the cryptocurrency?

a) Axpire

b) Axew

ANSWER:
a) Axpire — Cryptocurrency
b) Axew — Pokemon
Axew: A lil’ dragon that holds a knife in its mouth

#4 — Which one is the cryptocurrency?

a) Gabite

b) Gambit

ANSWER:
a) Gabite — Pokemon
b) Gambit — Cryptocurrency
Gabite: A dinosaur with a rocketship head

#5 — Which one is the cryptocurrency?

a) Vulcano

b) Volcanion

ANSWER:
a) Vulcano — Cryptocurrency
b) Volcanion — Pokemon
Volcanion: A cat with a lifesaver flotation device glued to its back

#6 — Which one is the cryptocurrency?

a) Croconaw

b) Escroco

ANSWER:
a) Croconaw — Pokemon
b) Escroco — Cryptocurrency
Croconaw: If Barney the dinosaur had a sweet mohawk

#7 — Which one is the cryptocurrency?

a) Zap

b) Zapdos

c) Zaptres

ANSWER:
a) Zap — Cryptocurrency
b) Zapdos — Pokemon
c) Zaptres — not a thing
Zapdos: The yellow Angry Bird + Lisa Simpson’s hair

#8 — Which one is the cryptocurrency?

a) Numel

b) Numus

ANSWER:
a) Numel — Pokemon
b) Numus — Cryptocurrency
Numel: A camel that looks dumber than normal camels, which is saying something

#9 — Which one is the cryptocurrency?

a) Mixin

b) Swirlix

ANSWER:
a) Mixin — Cryptocurrency
b) Swirlix — Pokemon
Swirlix: If a mouse got into your cotton candy

#10 — Which one is the cryptocurrency?

a) Torracat

b) Alphacat

ANSWER:
a) Torracat — Pokemon
b) Alphacat — Cryptocurrency
Torracat: Most likely one of the actors from Cats The Musical

Want an easy way to earn free Bitcoin?

FreeBitco.in is a Bitcoin faucet that lets you “roll” a virtual number once every 60 minutes.

You always win some Bitcoin every time, but if you hit certain ranges of numbers, you win big:

In a short period of time, I have won over 0.03 BTC.

That is equal to over $236 USD. Not bad for doing nothing.

And yes, they actually pay out. I have cashed out before and it was a quick and painless process.

I was kind of hesitant at first, but FreeBitco.in is one of the few legitimate sites where you can earn Bitcoin for free.

Give it a shot at FreeBitco.in

More by Davis

Topics of interest

More Related Stories